Cursussen

Nieuwe cursussen vanaf 29 januari 2020

Aanmelden kan op verschillende manieren.

 

  • Klik op de naam van de cursus om u in te schrijven.

  • Bij contact staat een inschrijfformulier

  • E-mail naar: italiaansinutrecht@gmail.com

  • Bel +31 6 28 79 85 66 (appen kan ook!)

 

Cursus Italiaans 1, beginners

Een cursus voor beginners die op een leuke manier de taal willen leren en die zich in Italië en  in het Italiaans verstaanbaar willen maken  in situaties die dagelijks voorkomen. Geschikt ook voor wie naar Italië met vakantie gaat en een basis wil hebben voor alledaagse handelingen.  In deze cursus maakt u kennis met de Italiaanse taal. U leert in een vrij snel tempo de beginselen van de Italiaanse grammatica en woordenschat. De cursus betreft het eerste gedeelte van leermethode Con piacere 1.

Deze wekelijkse cursus bestaat uit 14 lessen van 90 minuten. Hiermee wordt naar niveau A1 van het Europese referentiekader toegewerkt.

 

Startdatum

vrijdagochtend 31 januari,  10.30 - 12.00 uur

Cursusprijs: 195 euro excl. lesmateriaal

 

Cursus Italiaans 1b, beginners (vervolg)

Een vervolgcursus voor beginners, die de eerste helft van het boek hebben behandeld of enige kennis van de taal hebben.  U gaat verder met de beginselen  van de Italiaanse grammatica en woordenschat op niveau . Op een leuke manier  leert u de taal en kunt u steeds beter  verstaanbaar maken. De cursus begint bij het  tweede gedeelte van leermethode Con piacere 1.

Deze wekelijkse cursus bestaat uit 14 lessen van 90 minuten. Hiermee wordt niveau A1 van het Europese referentiekader afgerond .

 

Startdatum

maandagavond 10 februari 20,30 - 22.00 uur

Basiscursus: 14 lessen van 90 minuten                      

Cursusprijs: 195 euro excl. lesmateriaal

 

U kunt bij de volgende cursussen instappen:

  

Cursus Italiaans niveau 2

Een cursus voor beginners die al iets van de taal weten. U gaat verder met de beginselen  van de Italiaanse grammatica en woordenschat. Hiermee wordt  naar niveau A2 van het Europese referentiekader toegewerkt.

 

Vanaf:

woensdagavond 29 januari, 20.30 - 22.00 uur

14 lessen van 90 minuten

Cursusprijs: 195 euro*

 

Cursus Italiaans niveau 2 b

Een cursus voor beginners die al iets van de taal weten. U gaat verder met de beginselen  van de Italiaanse grammatica en woordenschat. Hiermee wordt  vanaf niveau 1/3 A2 naar niveau A2 van het Europese referentiekader toegewerkt.

 

Vanaf:

donderdagochtend 30 januari, 10.30 - 12.00 uur

14 lessen van 90 minuten

Cursusprijs: 195 euro*

 

Cursus Italiaans niveau 3

U gaat steeds verder met het leren van de Italiaanse grammatica en woordenschat. Er wordt ook steeds meer ruimte aan spreekvaardigheid  gegeven.

Hiermee wordt  naar niveau B1van het Europese referentiekader toegewerkt.           

 

Vanaf:

maandagavond  10 februari,  19.00- 20.30 uur

14 lessen van 90 minuten.

Cursusprijs :   195 euro*

 

Cursus Italiaans niveau 4

In deze cursus wordt gewerkt aan verdere grammaticale onderbouwing,  uitbreiding van de woordenschat en verbetering van de spreekvaardigheid. De helft van de les wordt besteed aan het spreken Hiermee wordt  niveau B1 van het Europese referentiekader afgerond en wordt aan niveau B2 toegewerkt.  

 

Vanaf:

dinsdagochtend  11 februari, 10.00 - 11.30 uur

14 lessen van 90 minuten.

Cursusprijs :   195 euro*

 

Cursus Italiaans voor gevorderden

 In deze cursus wordt meer gewerkt aan de versterking van de spreek- en luistervaardigheid. De helft van de les richt zich puur op de bespreking van actuele of literaire (audiovisuele)teksten. Er wordt zeker ook gewerkt aan de herhaling/versterking van de grammaticale onderbouwing.

Hiermee wordt  op niveau B2  van het Europese referentiekader gewerkt. 

 

Vanaf:

woensdagavond  29 januari19.00 - 20.30 uur

14 lessen van 90 minuten                   

Cursusprijs  195 euro* 

 

Corso di italiano per avanzati

Il corso si rivolge a chi ha una conoscenza della lingua ormai sufficientemente solida. Durante le lezioni vengono ripassate le regole grammaticali necessarie e vengono affrontati, a fianco del libro di testo, pezzi e articoli di attualità e letterari a tutti i livelli. Questi, assieme a testi audiovisivi, fungono da base per il rafforzamento delle varie abilità linguistiche. Livello C1/C2 del quadro di riferimento europeo.

 

Inizio del corso 

 mercoledì 29 gennaio, ore 10.00 - 12.00 

12 lezioni di due ore ciascuna

Prezzo del corso 195 euro* 

 

* Cursusmateriaal en boeken zijn voor eigen  rekening. Klik voor meer info op de boekenlijst.

Dank voor uw interesse. Maak tijdig het cursusbedrag over op rekeningnummer NL 64 INGB 0004 396945 t.n.v. Accademia Avanzi zodat u zeker bent van plaatsing.