Nieuwe cursussen vanaf 23 september 2024 

 

Onze lessen worden fysiek gegeven.

Echter blijft de mogelijkheid bestaan om de lessen online te volgen.

Aanmelden kan op verschillende manieren.

  • Klik op de naam van de cursus om u in te schrijven.

  • Bij contact staat een inschrijfformulier

  • E-mail naar: italiaansinutrecht@gmail.com

  • Bel +31 6 28 79 85 66 (appen kan ook!) 

Cursus Italiaans 1, beginners 

Een cursus voor beginners die op een leuke manier  de taal willen leren en die zich in Italië en in het Italiaans verstaanbaar willen maken in situaties die dagelijks voorkomen. Geschikt ook voor wie in Italië met vakantie gaat en een basis wil hebben voor alledaagse handelingen. Bij deze cursus kunt u in een vrij snel tempo  de beginselen van de Italiaanse grammatica en woordenschat leren. De cursus betreft het eerste gedeelte van het boek Allegro nuovo1. Hiermee wordt  aan niveau A1 van het Europese referentiekader toegewerkt

Startdatum

maandagavond  23 september, 19.00 uur 

of

Dinsdagochtend 24 september, 10.00 uur

14 lessen van 90 minuten

Cursusprijs: 235 euro*    

        

Cursus Italiaans 1b, vervolg op beginners 

Een vervolgcursus voor beginners die op een leuke manier  de taal willen leren en die zich in Italië en in het Italiaans verstaanbaar willen maken in situaties die dagelijks voorkomen. Geschikt ook voor wie in Italië met vakantie gaat en een basis wil hebben voor alledaagse handelingen. Als u een (klein) beetje kennis van de Italiaanse taal hebt, kunt u in een vrij snel tempo  verder gaan met de beginselen van de Italiaanse grammatica en woordenschat. De cursus betreft het tweede gedeelte van het boek Allegro nuovo1. Hiermee wordt  niveau A1 van het Europese referentiekader afgerond.

Startdatum

woensdagavond  25 september, 19.00 uur 

14 lessen van 90 minuten

Cursusprijs: 235 euro* 

 

Cursus Italiaans 2 

Een vervolgcursus voor beginners die op een leuke manier  de taal verder willen leren en die zich steeds beter in Italië en in het Italiaans verstaanbaar willen maken in situaties die dagelijks voorkomen. Geschikt ook voor wie in Italië met vakantie gaat en een basis wil hebben voor alledaagse handelingen. Bent u al klaar met niveau A1 of hebt u  al een beetje kennis van de Italiaanse taal hebt, dan kunt u  verder gaan met de beginselen van de Italiaanse grammatica en woordenschat. De cursus betreft  het boek Allegro nuovo2. Hiermee wordt  niveau A2 van het Europese referentiekader afgerond.

Startdatum

maandagavond  23 september, 20,30 uur 

28 lessen van 90 minuten

Cursusprijs: 435 euro* 

Cursus Italiaans 2c/3

Een intermediate cursus voor wie al best bekend met de taal is.  U gaat verder met het leren van de Italiaanse grammatica en woordenschat. Er wordt steeds meer ruimte gegeven aan conversatie. De cursus betreft de allerlaatste lessen  het leermethode  Con piacere 2. We zullen snel met Con piacere 3 verder gaan. 

Hiermee wordt  snel niveau A2 van het Europese referentiekader afgerond en wordt naar niveau B1 toegewerkt.

Startdatum

Woensdagavond 25 september, 20,30 uur

28 lessen van 90 minuten

Cursusprijs: 435 euro* 

 

Cursus Italiaans niveau 3c/4

Een cursus voor wie al bekend met de taal is. U gaat verder met het leren  van de Italiaanse grammatica en  het uitbreiden van het woordenschat.  Niveau B1  wordt met het leermethode Con piacere 3  afgerond en wordt aan niveau B2 toegewerkt. Hiervoor zullen we het leermethode Un nuovo giorno in Italia B2 gebruiken. Een deel van de lessen  wordt besteed aan conversatie, op basis van  artikelen e.a..

Startdatum

Dinsdagavond 24 september, 19,00-20,30 uur

28 lessen van 90 minuten

Cursusprijs: 435  euro* 

 

Cursus Italiaans niveau 4

Een cursus voor wie al bekend met de taal is. U gaat verder met het leren  van de Italiaanse grammatica en het uitbreiden van het woordenschat.  Er wordt naar niveau B2 toegewerkt. Hiervoor zullen we het leermethode Un nuovo giorno in Italia B2  gebruiken. 

Bij deze cursus zal een deel van elke les  aan het bespreken van actuele onderwerpen besteed worden.

Startdatum 

Vrijdagochtend  27 september,  10.30 – 12.00 uur

28 lessen van 90 minuten

Cursusprijs: 435 euro*

 

Cursus Italiaans niveau 5c

Een cursus voor wie al een goede basis  heeft  en verder wil gaan  met de grammaticale en lexicale aspecten van de taal.  Conversatie krijgt nu veel ruimte met het bespreken van artikelen, verhalen e.a..

 Er wordt  op niveau B2 van het Europese referentiekader gewerkt. 

Startdatum:

dinsdagavond 24 september,  20,30 - 22,00 uur Hybride lessen

28 lessen van 90 minuten

Cursusprijs: 435 euro* 

 

Cursus Italiaans niveau 6

In deze cursus wordt verder gewerkt aan het verdiepen van grammaticale onderbouwing,  uitbreiding van de woordenschat en verbetering van de spreekvaardigheid. De helft van de les wordt besteed aan het spreken.  Ook boeken en andere (literaire) teksten worden behandeld. Hiermee wordt  verder naar niveau B2 toegewerkt.  

 

Startdatum:

Donderdagochtend  26 september, 10.30 - 12.00 uur

28 lessen van 90 minuten.

Cursusprijs :   435 euro*

 

Corso di italiano per avanzati  

Il corso si rivolge a chi ha una solida conoscenza della lingua . Durante le lezioni vengono ripassate le regole grammaticali necessarie e vengono affrontati, a fianco del libro di testo,  articoli di attualità e, soprattutto, testi letterari a tutti i livelli. Questi, assieme a testi audiovisivi, fungono da base per il rafforzamento delle varie abilità linguistiche. Livello C1/C2 del quadro di riferimento europeo.

 

Inizio del corso 

Mercoledì 25 settembre, ore 10.00 - 12.00 

26 lezioni di due ore ciascuna

Prezzo del corso: 460 euro* 

 

* Cursusmateriaal en boeken zijn voor eigen  rekening. Klik voor meer info op de boekenlijst.

Dank voor uw interesse. Maak tijdig het cursusbedrag over op rekeningnummer NL 64 INGB 0004 396945 t.n.v. Accademia Avanzi,

zodat u zeker bent van plaatsing.